Cerita sex aunty

Posted by / 28-Feb-2016 10:09

saya henjut die laju laju.dapat rasa kan yang saya dah nak blow. terus saya tarik btg saya dan pancut kat susu die dan muka die.. start hari tu saya dah boleh main dgn aunty maria saya bila bila masa saja..

lepas main duduk,saya suruh die berdiri menyandar kat dinding..

Auntie Sal aku ni tinggi sikit dari aku, badannya sedap berisi, kata orang.

Rupa, kalau ikut taste aku yang sebenar, kira “out” lah tapi body, macammanalah aku tak notice sebelum ini, punyalah seksi, buah dada bulat macam dua belon bertangkup, nampak pejal dan tegang pula tu, perutnya pula taklah flabby tapi firm dan menurun kebawah sampai ke tundunnya.

Hari-hari begitu, sampai dah tak ada apa nak buat atau tengok, semua pastry, semua mesin habis aku dah test, main dsb.

Layan customer ajelah yang boleh tahan, itupun kalau awek yang masuk, tapi bukan setiap jam ada customer, malam tak ada langsunglah.

cerita sex aunty-55cerita sex aunty-1cerita sex aunty-30

So aku pun tak tahu kenapa dan macammana, aku mula memerhatikan Auntie Sal aku dan entah kenapa juga, pada masa itulah baru aku menyedari betapa menarik dan seksinya Auntie Sal aku, sebelum ni bertahun-tahun tak pernah pun aku nampak dia begitu, aku buta kot, aku kata pada diri aku.